StyleByAnna

StyleByAnna

Varför den här bloggen?

Det är roligt att skriva, det kan ju vara så att någon vill läsa det jag skrivit och då vinner alla! ;)

Gammal pall

InredningPosted by stylebyanna.se Sun, October 28, 2012 12:52:54
Samtidigt som jag blir glad av att rensa ut och kasta saker jag inte längre behöver, så har jag en brinnande vilja att putsa upp dem och göra något nytt av dem. Jag vågar ännu inte sträcka mig så långt och tro att de upp-putsade sakerna skulle kunna ha något värde för någon annan, men vem vet, kanske en dag?

Jag har ett gäng prylar som ligger och väntar på att få en ny kostym och för att sätta lite press på mig själv att faktiskt komma till skott och fixa dem så tänkte jag presentera dem här. Förhoppningsvis kan jag inspirera någon annan att göra liknande saker?

Här är en gammal Molger-pall från IKEA. Tyget har gått sönder och då den stått ute i väder och vind så har den blivit solblekt och remmarna alldeles torra och spröda.

Efter att vi målade taket fick vi färg över så jag tog den och målade om pallen. Sedan åkte jag till Västerås Bildemontering och fick ett par rejäla bilbälten som jag häftade fast på locket för att göra en mjuk och skön sittyta.

Sedan tog jag en kudde och lade på pallen samt en liten stuvbit av fejk-ull och nitade fast i pallens undersida. Så här blev den tillslut!Jag har några andra pallar som också ska få sig ett ansiktslyft. Vi ses snart!

Kram Anna